Știri România

VIRAL | Răspunsul uni client enervat că banca îl întreabă ce face cu banii pe care îi scoate din cont: „Cu câteva sute de euro mă șterg la c*r, apoi fac cheltuieli inutile ca să am ce regreta!”Citește întreaga scrisoare

Un client al Băncii Transilvania pus de bancă să explice din ce motiv va retrage o sumă importantă de bani a răspuns într-un mod hilar, deranjat de faptul că trebuie să dea justificări, spunând că îi va cheltui pe prostituate şi droguri, scrie Adevărul.
Clientul Banca Transilvania a avut nevoie să retragă 85.000 de euro din banii săi, însă banca a invocat un cadru normativ obligând clientul să justifice în ce mod va cheltui banii.

Drept urmare, clientul le-a scris un mail lung în care explică modul în care va cheltui banii: „Voi călători în Olanda, unde prostituţia este legală să f*t nişte prostituate. Apoi, tot în Olanda, drogurile fiind legale, doresc să consum marijuana, haşiş şi aş încerca şi nişte ciuperci”.

Acesta este iritat în mod evident de obligaţia impusă de bancă, motiv pentru care ironizează instituţia financiară şi îi recomandă să renunţe la anumite proceduri birocratice: „În Olanda am auzit că au şi nişte prăjituri bune cu marijuana, pe care v-aş sugera să le încercaţi şi voi, că poate vă treziţi şi nu mai impuneţi oamenilor să dea declaraţii tâmpite în baza unor proceduri idioate, pentru a justifica ce fac cu banii lor personali”.

Din păcate, însă, mail-ul clientului a fost fotografiat de un angajat al băncii, fără a fi ascunse datele personale, iar la scurt timp acesta a ajuns pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat. Banca Transilvania i-a cerut scuze clientului şi afirmă că va lua măsurile care se impun.

Mesajul publicat de Banca Transilvania pe Facebook:

„Din primele indicii, un angajat al băncii a generat incidentul, din neglijenţă. Ca bancă, ne pare rău pentru această eroare şi ne cerem scuze pentru greşeala colegului nostru. Este un caz izolat şi nu reflectă standardele de siguranţă şi confidenţialitate ale băncii.
Incidentul nu ne caracterizează. Suntem foarte atenţi la confidenţialitatea şi siguranţa datelor. Investim continuu în infrastructură şi training pentru a menţine cele mai ridicate standarde de siguranţă şi profesionalism, precum şi dimensiunea umană a serviciilor noastre.
Ne asumăm public să luăm măsurile care se vor impune şi conlucrăm activ cu instituţiile abilitate. Ne cerem scuze în primul rând clientului nostru.”

Sursa: Adevărul