Știri România

Vica Blochina, cu sânii lăsați și celulită. Cum a ajuns să arate la 44 de ani una dintre cele mai frumoase balerine

Vica Blochina parcă încearcă să se lupte cu timpul. Vedeta a tot încercat să pară că anii nu trec, dar realitatea este alta. Fosta balerină este superbă, dar ar trebui să îmbrățișeze mai mult faptul că timpul trece peste toți.

Cum arată Vica Blochina, la 44 de ani?

Fosta balerină este o sursă de inspirație pentru femeile care doresc să arate impecabil. Din păcate, perfecțiunea nu este lucrul pe care l-a obținut în urma operațiilor estetice. Vica Blochina a fost, este și va fi o femeie cu un chip frumos și cu trăsături speciale, dar acest lucru nu face timpul să nu mai treacă peste ea. Vica a ajuns în atenția presei din România după ce s-a îndrăgostit nebunește de Victor Pițurcă. Aceasta l-a acționat pe Piți în instanță pentru necunoașterea paternității fiului.

Cu toate că problemele au apărut, blondina și-a păstrat zâmbetul pe buze, iar acum are o relație cu mult mai bună decât niciodată cu tatăl copilului ei. Blondina a apelat de-a lungul timpului la măestria medicilor esteticieni. Ea a ales încă din 2012 să-și mărească sânii, mai apoi și-a operat nasul, iar în 2017 și-a făcut un fund exact așa cum și-a dorit, fund pe care a dat nu mai puțin de 5.000 de euro.

„Sunt o mulţime de operaţii nereuşite”

„Pe mine m-a durut foarte mult, sunt o mulţime de operaţii nereuşite. Eu sunt mulţumită că operaţia mea a fost una de succes. Trebuie să existe o proporţie (…) Eu m-am uitat în oglindă şi m-am evaluat. Nu eram mulţumită. Prefer să am riduri de expresie, gura în forma ei naturală. E important să nu exagerezi. Era la modă să înjectezi pomeţii. Atitudinea şi zâmetul sunt mai preţioase decât orice operaţie”
Vica Bochina