Știri România

Testul creat de un psiholog faimos: alege un trandafir și descoperă personalitatea ta ascunsă

Nu este deloc surprinzător că trandafirii sunt, probabil, cele mai populare flori de pe pământ.

Din punctul de vedere al oameniilor de știință, aceste flori au apărut pe planetă acum 40 de milioane de ani, deși sursele istorice le-au remarcat prezența acum 5000 de ani.

Trandafirii erau flori destul de comune în China și Sumeria, deși epiptenii antici erau foarte familiarizați cu ele (există dovezi ale acestori flori care au fost perpetuate în catacombe).

Datorită proprietăților antiseptice, trandafirii sunt folosiți adesea în medicină. Petalele conțin o cantitate mare de uleiuri eterice care funcționează ca un antibiotic natural.

Așadar, care este alegerea ta? Iată rezultate:

Trandafirul numărul 1 – ești un extrovertit și o persoană curajoasă, și ceea ce admiri cel mai mult la tine este onestitatea. Datorită intuiției tale, ești capabil să recunoști minciunile și, atunci când cineva te trădează, nu mai ai niciodată încredere în persoana respectivă.

Îți place să plănuiești totul, știi foarte bine ceea ce vrei și nu îți este teamă să muncești până îți atingi scopul.

Uneori te stresezi și ești iritat pentru că nu ști cum să controlezi tensiunea. Acesta este motivul pentru care este necesar pentru tine să găsești timp să te relaxezi și să te odihnești.

Nu uita să ieși la o plimbare și să observi natura pentru o secundă. Astfel de momente îți vor îmbunătăți calitatea muncii și viața profesională în general.

Trandafirul numărul 2 – ești creativ și perspicace – te caracterizezi ca o persoană practică, bună, emoțională care se bucură de viață. Ești foarte conectat de senzualitatea lumii materiale și ți-ar plăcea să creezi un mediu estetic și emoțional.

Ai tendința de a te axa pe exces: petreci toată noaptea privind filme sau ascultând muzică, tinzi să mănânci foarte mult, în special produse de fast food nesănătoase care scad nivelul de energie.

Nu ar strica puțină moderație în intensitatea cu care îți asumi viața și nici o organizare mai bună a timpului și a energiei care sigur te va ajuta să intensifici și lucrurile bune din viață, munca și tot ceea ce creezi.

Trandafirul numărul 3 – ești condus de emoții și poți fi foarte sensibil. Uneori simți că nu te integrezi în anumite grupuri din cauza sensibilității tale și tinzi să îți subestimezi realizările și relațiile.

Nu ești conștient de propria ta valoare și ai multe talente ascunse care trebuie scoase la iveală. Încearcă să crezi mai mult în tine și amintește-ți să accepți în jurul tău doar oameni care te iubesc și te susțin așa cum ești.

Trandafirul numărul 4 – ești un artist cu o imaginație și o sensibilitate extraordinară. Din păcate, nu ești capabil să îți realizezi viziunile așa că te chinui cu multe gânduri, căutând constant înțelesuri noi și metode care îți vor permite să te exprimi.

Nu acorzi mereu atenție detaliilor din ziua ta și ceea ce te blochează cel mai tare în calea către succes este frica. Îți este mereu teamă că lumea nu te va înțelege și că nu îți va susține ideile.

Trandafirul numărul 5 – din anumite motive, ești o persoană care își păstrează mereu starea de alertă și nu încetează niciodată să caute siguranța.

Tinzi să te concentrezi mult pe tot ce îți apare în cale și vrei să acorzi atenție deosebită problemelor legate de viitor: așadar, ar trebui să acorzi mai multă atenție prezentului.

În loc să te îngrijoreze situațiile care încă nici nu s-au întâmplat, încearcă să îți trăiești viața mai bine în prezent și să fii mai conștient de frumusețea ei.

Trandafirul numărul 6 – mintea ta este într-o forfotă continuă și mereu te ghidezi pe visele și scopurile tale.

Vestea bună este că, totuși, visatul cu ochii deschiși nu este singurul tău talent. Ești o persoană cu picioarele pe pământ care are capacitatea de a face aceste vise să devină realitate, mai ales printr-un plan bine stabilit.

Acesta este motivul pentru care te așteaptă o viață plină de succes. Muncești din greu, ești loial și de încredere, iar acest lucru poate fi văzut și în carieră și în viața personală

. Nu vrei să îți pierzi timpul cu o listă lungă de cunoștințe, în schimb te concentrezi pe dezvoltarea unui cerc de prieteni de calitate pe care să te poți baza.