Știri România

Surpriză uriașă! Câți bani au luat, de fapt, Bianca și Livian pentru că au câștigat Puterea Dragostei

Realityshow-ul Puterea Dragostei, de pe Kanal D, s-a încheiat. Cu bucurii pentru unii dintre concurenți, cu decepții pentru alții, în special pentru cei eliminați în etapele finale. Câți bani au încasat câștigătorii?

S-au aflat în sfârșit câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Cei doi norocoși, Bianca și Livian, câștigători în urma votului concurenților, dar și publicului au plecat acasă cu câte 10.000 de euro, după filmarea care a avut loc în Turcia. Pe langa acesti bani, cei doi au mai incasat si cateva premii saptamanale. Asadar, Livian a plecat acasa cu peste 20.000 de euro, in timp ce Bianca a primit peste 25.000 de euro doar din cel de al doilea sezon.

Trebuie sa reamintim ca Bianca a fost si castigatoarea primului sezon. Pe parcursul acestuia a strans mai bine de 50.000 de euro. Asadar, cuplul favorit al telespectatorilor s-a intors acasa cu o mica avere dupa participarea la Puterea Dragostei.

Ella, de la Puterea Dragostei, marea perdantă
Ella de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul difuzat la Kanal D Doar că nu a reușit să plece acasă cu marele premiu.

Bruneta a ținut să-și exprime gândurile și emoțiile legat de marele finală a emisiunii care a avut loc duminică, 26 iunie, și a scris un mesaj pe una dintre paginile sale de socializare. Ella este supărată că a pierdut, ceilalți concurenți nedându-i șanse prea mari de câștig.

Concurenta a ținut să clarifice lucrurile pe Instagram unde în primul rând, le-a mulțumit celor care au susținut-o în casa „Puterea Dragostei”. În al doilea rând, Ella a ținut să sublinieze faptul că deși a pierdut competiția a reușit să câștige un alt trofeu, unul care contează mai mult pentru ea, și anume fanii din mediul online. „Dragii mei ,după un an plin de adrenalină vreau să vă mulțumesc tuturor pentru toate momentele minunate petrecute alături de voi! Vreau să vă mulțumesc pentru încurajări, pentru trăiri, pentru poveștile voastre, pentru miile de mesaje pline de încurajări, pentru criticile voastre, pentru lacrimi și zâmbete, dar nu în ultimul rând vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat «votului»!

Vă mulțumesc că m-ați adus pe primul loc! Din păcate astăzi nu am reușit să câștig «Trofeul casei» (l-aș numi eu deoarece a ținut cont de votul din casă), dar eu am câștigat alt trofeu, trofeul «Puterea dragostei» în adevăratul sens al cuvântului, un trofeu care a câștigat mii de inimi care mă iubesc așa cum sunt eu, mii de suflete care mă văd un exemplu!”, a scris Ella.