Știri România

Horoscop Mihai Voropchievici 9 – 15 iulie 2018: Ce zodii au protecţie divină

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 9 – 15 iulie 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a citit ce ne rezervă runele pentru a doua săptămână din luna iulie.

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru săptămâna 8-14 iulie în emisiunea Adevăruri Ascunse.

Berbec: Au o săptămână în care sunt sub protecția divină totală. Nu se deoache, dacă e invidiat nu se atinge nimic rău de el.

Taur: Au o săptămână în care pot deveni prolifici, părinți. O săptămână de fertilitate.

Gemeni: Sunt în așteptarea unui adevăr, îi va scoate dintr-o criză, acceptă adevărul că e dătător de fapte bune. Le pot marca sau schimba viața.

Rac: Au avut ceva ciondăneli, lucruri nerezolvate, angrenează o discuție cu familia și pot afla un adevăr de care au nevoie, pot aduce la suprafața lucrurile nerezolvate.

Leu: Se pregătesc de vacanță, sunt sfătuiți să-și facă bagajele și sa o ia din loc. O săptămână de drumuri, călătorii, de recreere.

Fecioara care e agitată în permanență, primește două sfaturi să se detașeze, sfera de sănătate, e cu gândul îi îmbolnăvește pe toți cu starea ei.

Balanța: Sunt pe cai mari, vești bune, cadouri, suma de bani importantă.

Scorpion: Sunt temători, rămâneți în așteptarea unei schimbari importante, benefice.

Săgetător: A avut o stare de tensiuni, o mică bătălie, care nu trebuie să vă îngrijoreze, voi veți câștiga în final. Să nu dați drumul la săgeți.

Capricorn: Au plecat la culegere de dragoste, o săptămână în care simbolul dragostei, va fi ceva fierbinte, pasional. E prăpad când se îndrăgostesc.

Vărsător: Hotărâți-vă și consolidați-vă poziția în societate, serviciu. Aveți nevoie de lauri, trageți aceste lucruri în favoarea voastră.

Pești: Au o săptămână de revigorare în toate planurile. E o săptămânp superbenefică în restabilirea, punerea pe poziție.