Știri România

Cum sunt zodiile afectate de Luna Sângerie

Specialiștii afirmă că Luna sângerie din luna iulie va fi cea mai lungă eclipsă totală de Luna din ultimul secol.

Acea va dura o oră și 43 de minuteși va avea loc în noaptea dintre 27 și 28 iulie. În timpul acelui fenomen luna va căpăta o culoare roșie cu nuanțe de portocaliu.

Chiar dacă nu îl vor vedea toți acest lucru nu înseamnă că nu îl vor resimți. Trebuie să ne așteptăm la orice fel de evenimente în timpul lunii iulie pentru fiecare zodie în parte.

Berbec
Pentru că atenția ta s-a concentrat mai mult pe carieră în ultimul timp, în luna iulie vei fi mai atent cu familia și cu partenerul.

Dacă nu ești implicat într-o relație vei depune eforturi ca să îți găsești pe cineva.

Taur
Din cauza schimbările care urmează situația din familia ta va fi destul de tensionată și vă veți spune lucruri dureroase.

Implică-te să faci schimbări în casa ta în loc să te cerți cu cei dragi. La birou lucrurile merg foarte bine și ai șanse reale să crești în carieră.

Gemeni
Pentru tine până acum a fost mai importantă partea materială. Trebuie să ai grijă la oamenii din jur să faci diferența dintre cei care îți vor binele și restul.

Rac
Iulie este luna ta și în această perioadă trebuie să pui preț pe lucrurile care contează cu adevărat.

Pentru că tu vei avea tendința să te concentrezi mai mult pe paartea financiară trebuie să găsești echilibrul perfect pentru toate domeniile.

Leu
În ultima vreme ai fost foarte îngrijorat, dar acum lucrurile se vor mai limpezi. Se fi în preajma prietenilor în această lună.

La finalul lunii vei trece prin niște schimbări de ordin spiritual.

Fecioară
Ești o fire foarte stăpână pe tine și în această lună te vei gândi serios la ce oameni are rost să mai păstrezi lângă tine.

Balanță
Fă ce simți și nu lăsa pe nimeni să stea în calea ta dacă ca să îți atingi scopurile. Până la finalul toamnei vei reuși să îți rezolvi problemele pe care le ai.

Scorpion
În perioada aceasta simți nevoia să crești așa că folosește-te de orice mijloc ca să obții ceea ce vrei.

În luna iulie vei trece printr-o serie de schimbări care te vor ajuta pe termen lung.

Săgetător
În iulie va fi nevoie să faci echipă cu cei din jurul tău ca să îți atingi scopurile. Vei avansa la birou datorită călătoriilor și a persoanelor pe care le vei cunoaște.

Capricorn
Datorită fenomenelor care urmează vei descoperi lucruri noi despre tine. Ai grijă de sănătatea ta și la cum folosești banii.

Vărsător
În această lună încă mai înveți lucruri și cei din jur vor observa progresele pe care le-ai făcut. Cel mai probabil vei începe o relație nouă.

Pești
În această lună se vor întâmpla schimbări pozitive în cariera ta, dar din păcate sănătatea ta va avea de suferit.

Din fericire cei din familie vor fi alături de tine în orice situație.