Știri România

Cum arată acum Dan Diaconescu. Ce schimbare pentru fostul șef de la OTV

Cum arată acum Dan Diaconescu? Acesta a fost surprins în timpul unei plimbări prin Capitală alături de fiica sa. Cum și-a făcut apariția pe străzile din București?

Cum mai arată acum Dan Diaconescu?
Fostul realizator de emsiuni nocturne și-a luat fiica și a plecat la o plimbare prin București de către paparazzi Spynews.ro. Acesta a profitat de vremea extrem de frumoasă, iar acum știe mai mult decât niciodată să prețuiască timpul, pentru că a fost privit de ea în închisoare. Fostul jurnalist a decis să nu iasă nicicum în evidență, așa că a ales să poarte câteva piese simple, de vară, de culori deschise, la care a asortat o pereche de ochelari de soare.

Acum, petrece din ce în ce mai mult timp alături de copilul său, pentru că au fost despărțiți ani de zile. La un moment dat, s-a oprit să discute cu Dona Milena despre felul în care a construit un garaj la subsolul imobilului. Mulți s-au întrebat dacă fostul jurnalist se va întoarce în televiziune, după ce și-a terminat de ispășit pedeapsa.„După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut„
Din păcate, Din cauza sentinței prin care a fost condamnat, este nevoit să stea departe de acest domeniu de activitate preț de o bună perioadă. „Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a spus Dan Diaconescu, în cursul anului 2019. Amintim că fostul moderator de la OTV a fost încarcerat în luna martie a lui 2015 la cinci ani și șase luni după ce a fost acuzat de șantaj.

Dan Diaconescu a fost eliberat în 2017, după ce a câștigat prin muncă 200 de zile și alte 150 de zile după ce a scris cinci cărți. „Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, a declarat Dan Diaconescu, la ieșirea din închisoare.