Știri România

Cum arată acum Alina Vidican! Fosta soţie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice

Trecerea timpului și numeroasele vizite la medicul estetician și-au spus cuvântul asupra Alinei Vidican. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a transformat atât de mult în ultimii ani, încât e aproape de nerecunoscut. Nici măcar tunsoarea nu mai amintește de femeia care până nu demult îi fura inima fostului patron al clubului de fotbal Dinamo București.

Operațiile estetice au transformat-o total pe Alina Vidican. Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește pe picior mare în SUA
În plus, de când a ales să părăsească meleagurile noastre pentru a se stabili în Statele Unite ale Americii alături de cei doi copii ai săi, Alina Vidican este, practic, de nerecunoscut. Viața din Miami a schimbat-o total și a determinat-o să lase definitiv în urmă tot ce o ținea legată de greșelile trecutului.

Chiar dacă nu pare să se dea în vânt după rețelele de socializare, frumoasa afaceristă din Timișoară mai postează din când în când câte o fotografie, iar cea mai recentă dintre acestea ne dovedește cu vârf și îndesat cât de tare s-a schimbat. După ce și-a făcut lifting facial, implant mamar şi fesier, fosta soție a lui Cristi Borcea și-a schimbat și culoarea părului.

Astfel, șatena de altădată a devenit istorie, pentru că Alina este acum o blondă de toată frumusețea, cu nuanțe argintii care o prind de minune. În plus, zâmbetul pare să-i fi revenit ușor-ușor pe buze, după momentele dificile prin care a trecut odată cu divorțul de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii, pe George, în vârstă de 7 ani, și micuța Gloria, de doar 3 anișori.

Alina Vidican a scăpat de depresia de după divorț
Chiar dacă despărțirea bruscă de Cristi Borcea a afectat-o enorm, Alina Vidican pare să-și fi revenit după acest moment dificil. Frumoasa blondină este o mamă de nota 10 și se simte din ce în ce mai bine, mai ales că afacerile îi merg ca pe roate.