Știri România

Ce spune forma feței despre tine

Putem învăța multe lucruri despre o persoană doar când le privim fața.

Comunicarea față în față este o unealtă valoroasă pentru a cunoaște pe cineva, sau modul în care acționează cu problemele legate de partener sau oamenii dragi.

Arta antică a chinezolir în ceea ce privește citirea feței și consistența caracteristicilor a unei anumite forme faciale susține că există lucruri pe care poți afla despre o persoană.

Prin forma feței, poți învăța cum gândesc oamenii, ce simt, cum se poartă.

Poate că ai o față în formă de diamant, sau într-o formă rectangulară, sau poți avea o combinație între aceste două tipuri, dar, indiferent de forma feței, poți pune pariu că spune lumii multe secrete despre tine.

Forma feței tinde să dezvăluie personalitățile de bază și abordarea generală asupra vieții.

Iată care sunt caracteristicile tale în funcție de forma feței:

1. Forma de inimă – ești o persoană sălbatică, mai ales în momentele de intimitate. Bărbații și femeile cu fețe mai scurte și mai largi sunt mult mai motivați din acest punct de vedere și au relații mai puternice decât a celorlalte persoane, au descoperit cercatătorii.

2. Forma de diamant – această formă presupune că fața este mai țuguiată în zona frunții și a bărbiei și mai lată în mijloc. Persoanele care au această formă a feței adoră să dețină controlul și tot ce ating devine strălucitor.

Sunt orientați pe detalii și, din acest motiv, munca lor este de bună calitate. O persoană cu această formă a feței are bune abilități de comunicare și sunt foarte preciși în ceea ce privește munca lor.

De asemenea, ca în cazul unui diamant, vorbele acestor pesoane pot fi tăioase ca un cuțit. O persoană care îi deranjează și nu se poartă cuviincios va avea de suferit în urma cuvintelor lor tăioase.

Ar trebui să evite bretonul scurt și să își păstreze părul desprins. Printre celebrități, regăsim pe Sophia Loren, Elizabeth Hurley, Taylor Swift, și Meg Ryan.

3. Formă rectangulară – această formă este pătrățoasă în zona frunții și a bărbiei. Oamenii care au această formă a feței pun valoare pe logică și sunt gânditori foarte buni, dar reușesc să exagereze și să gândească prea mult.

Le place să plănuiască totul în avans și nu vorbesc prea mult despre sentimentele lor.

Totuși, aceștia rezolvă destul de des problemele – trebuie să își lucreze tensiunea interioară care rezultă din a trăi mereu în propriul lor cap.

4. Forma rotundă – o astfel de formă a feței este caracterizată de o linie a părului mai largă și mult spațiu sub obraji. Astfel, oamenii care au această formă a feței sunt oameni blânzi, cărora le place să dăruiască, altruiști, punându-i mereu pe cei jin jur în fața lor.

Partea negativă este că tind să aleagă mereu fericirea altora în avansul fericirii proprii și nu primesc ceea ce își doresc de la relațiile atât personale, cât și cele profesionale.

Această mentalitate poate atrage narcisiști, dar se pot schimba atunci când vor realiza că dăruiesc mult prea mult și că ar trebui să se considere pe ei înșiși o prioritate, nu pe ceilalți.

5. Formă de triunghi – această formă presupune o frunte mai îngustă și o bărbie mai largă, ceea ce presupune că ești extrovertit, asertiv, social, iubești oamenii și îți place să fii mereu în poziții de conducere.

Poți avea probleme de agresivitate și tinzi să nu ai prea multă răbdare.

Totuși, ambiția de care da mereu dovadă și abilitățile tale de a-i face pe cei din jur să te placă te vor ajuta mereu să ajungi acolo unde ți-ai dorit.

6. Forma ovală – o față ovală este mai multă lungă decât lată, cu o bărbie mai îngustă decât obrajii, practic, cea mai lată parte a feței tale sunt obrajii.

Oamenii care au această formă a fețeu sunt practici, metodici și înclinați către succes.

Deși sunt ambițioși, cuvintele lor sunt ca mierea: știu exact ce să spună pentru a face pe cineva să se simtă mai bine.

Totuși, din această nevoie de a face oamenii să se simtă conforabil și bineveniți, cuvintele lor îi fac să nu fie complet sinceri.

Datorită proporțiilor echilibrate, forma ovală este considerată, adesea, forma ideală, este ușor de machiat și toate bijuteriile și coafurile funcționează perfect.