Știri România

Ce se întâmplă dacă pui un cub de gheață în acest loc

Știați că puteți scăpa de durerea de cap cu un simplu cub de gheață? Sună aproape ca magie, dar un cub de gheață poate să te facă să te simți calm și relaxat!

Dacă ești familiarizat cu medicina și terapiile chineze, atunci știi că acestea sunt bazate pe principiul energiei corpului nostru prin cărări care se numesc meridiane energetice

Prin folosirea acupuncturii, toată energia blocată este eliberată și în corpul nostru revine echilibrul.

Această tehnică a acupuncturii este denunită trucul cubului de gheață în mediul online, și se spune că poate trata oboseala și o serie de multe alte boli comune în doar câteva zile.

Pe lângă tratarea durerilor de cap, există alte avantaje ale folosirii cubului de gheață pe corpurile nostre.

Există un anumit loc pe corpul nostru unde îl putem folosi un cub de gheață pentru vindecarea condițiilor, pentru pentru înfrumusețare și pentru restaurarea energiei.

Acest loc este cel din spațiul gol al cefei tale, unde capul și gâtul se intersectează.

Tehnica aceasta chinezească de acupunctură se numește Feng Fu, ceea ce înseamnă vântul conacului. Tot ce trebuie să faci este să plasezi un un cib de gheață în zona Feng Fu și să-l lași acolo timp de 20 de minute.

Poți folosi și un bandaj. La început poate să îți fie frig, timp de 30 – 40 de secunde, dar vei începe să te încălzești.

În primele zile vei simți o ușoară stare de euforie, mai ales că metoda cauzează eliberarea de endorfine.

Așadar, să explorăm acest truc și să vedem care sunt beneficiile lui:

Poate vindeca multe condiții – durerile severe, insomnia și durerile menstruale sunt doar câteva dintre lucrurile care pot fi vindecate cu un simplu cub de gheață pun pe ceafa ta, în locul specific.

Cel mai simplu mod este să așezi cubul pe gât și să stai pe burtă, relaxat, așteptând să acționeze.

Multe persoane susțin că dorm mult mai bine de când folosesc această metodă, timp de 20 de minute, o dată dimineața și o dată seara.

De asemenea, cubul de gheață Fung Fu te va ajuta să-ți îmbunătățești sistemul digestiv, elimină răcelile frecvente, reduce curerile de cap, durerile de dinți, sau de încheieturi.

Îți îmbunătățeste respirația, sistemul cardiovascular, ține în frâu condițiile neurologice și schimbările degenerative ale coloanei, vindecă infecțiile gastrointestinale, ține în frâu condițiile ale glandei tiroide, ale tractului gastrointestinal, obezitatea și subnutriția, condițiile mentruale, impotența, frigiditatea, infertilitatea, condițiile psiho-emoționale, stresul, oboseala cronică, depresia, insomnia, vindecă artrita, hipertensiunea și hipotensiunea, astmul, îndepărtează celulita.

Cuburile de gheață ne pot ajuta și în cazul în care nu sunt plasate în zona Funf Fu, în special în scopuri cosmetice. Iată care sunt acestea:
Reduc coșurile și inflamațiile – gheața poate calma roșeața și umflăturile, în special dacă suferi de acnee chistică.

Te poate elibera de durere în același mod în care poate amorți vânătăile.

Totuși, ține-ți minte că aceste coșurile sunt sensibile și pline de bacterii.

Reduce cantitatea de ulei de pe piele – pielea uleioasă este una dintre cele mai enervante probleme de piele, ceea ce ne face mereu să ne dorim să ne ștergem pielea cu un șervețel absorbant.

Cuburile de gheață pot fi exact ceea ce ai nevoie pentru că pot reduce secrețiile uleioase din piele și să ofere o senzație de prospețime.

Reduc ridurile – ridurile sunt inevitabile pe măsură ce îmbătrânim, dar le poți întârzia apariția prin a menține pielea foarte bine hidratată. Cuburile de gheață îți vor oferi un fel de mască facială rapidă, îți vor strânge pielea și o vor menține hidratată.

Exfoliează pielea – dacă vrei să faci un tratament ieftin, pune cuburi de lapte înghețat pe ceafă.

Acidul lactic din lapte va îndepărta celulele vechi și îți va oferi o senzație de prospețime.

Poți adăuga și piure de castraveți și afine pentru mai multă putere de exfoliere!

În cazul în care nu folosești o bază de machiaj pentru față, poți folosi un cub de gheață pe care să-l pui pe față înainte să aplici machiaj.

Acest truc îți va face pielea mai fină, minimalizând porii temporar.

De asemenea, atunci când sunteți arși de soare, puteți folosi cuburi cu aloe vera pe care să le plasați pe zona afectată.