Știri România

Alege un cerc si acesta iti va descrie personalitatea

Empatia este unul dintre locurile la care apelăm în inima noastră pentru a ne pune în situația altor persoane pentru a le înțelege.

Totuși, dacă ești o persoană empatică, totul merge și mai departe. Oamenii au un spectru mare de empatie și pot simți ceea ce li se întâmplă celor din jur în propriul lor corp.

Ca un rezultat, un empatic simte compasiune pentru oameni – dar sunt adesea extenuați de propria lor sensibilitate și de nevoia de a dezvolta o strategie de a apăra persoanele care au nevoie de ajutor.

Imaginea îți poate oferi un răspuns al gradului tău de empatie. Totuși, un empatic poate fi diferit de alt empatic cu privire la experiența și la abilitățile acestora.

Așadar, tu ce fel de empatic ești? Care este cel mai mare dar al tău? Privește cele șase cercuri și identifică-l pe cel care te atrage cel mai tare.

Cel pe care îl vel alege te va ajuta să realizezi care este modul în care îu ajuți pe cei din jur, utilizând cele mai mari atuuri ale tale.

Iată rezultatele:

1. Dacă ai ales cercul numărul 1 – legătura cu plantele – simți nevoia în același mod în care plantele simt nevoia de întreținere.

Cel mai probabil, profesia ta este legată de natură, cum ar fi parcurile, sanctuarele, pădurile. Înțelegi plantele mai mult decât oricine altcineva și știi foarte bine ce fel de plantă li se potrivește celor din jur.

Te poți conecta cu copacii și primești ghidare de la ei. Atunci când îți petreci timp în preajma unui copac, te simți mai conectat ca niciodată.

De asemenea, și plantele au nevoie de tine pentru a supraviețui, așa cum și oamenii din jurul tău au nevoie de ghidarea ta.

2. Dacă ai ales cercul numărul 2 – legătura cu animalele – ești capabil să comunici cu animalele. Cel mai probabil ai studiat sau ai fost foarte interesat să studiezi comportamentul animalelor, și ești implicat într-o profesie care necesită îngrijirea animalelor.

Dacă nu te-ai gândit niciodată la asta, poți să antrenezi sau să dresezi animalele, pentru că acesta este cel mai mare dar al tău.

Înțelegi nevoile animalelor, îți petreci cel mai mult timp încercând să detectezi dacă se întâmplă ceva cu ele sau modul în care le poți ajuta, mai ales că știi exact ce să faci.

3. Dacă ai ales cercul numărul 3 – legătură cu intuiția – ești un empatic intuitiv. Preiei informațiile de la oameni fără să comunici prea tare cu ei.

Poți înțelege cu ușurință intențiile principale ale altor persoane și le poți citi foarte ușor. Cu aceste abilități, trebuie să ai în jurul tău oameni care sunt ca tine, care înțeleg la fel ca tine.

Este important să îți fortifici propriul câmp energetic pentru că există șansa să te extenuezi din cauza gândurilor altora.

4. Dacă ai cercul numărul 4 – legătura cu emoția – ești un empatic emoțional, fiind unul dintre cele mai comune forma de empatie.

Fiind un empatic emoțional, ești mereu conștient de ceea ce simt cei din jur și le simți ca și cum sunt ale tale.

Te simți fericit atunci când celelalte persoane experimentează emoții de fericire, atunci ești și tu fericit, iar dacă cei din jur sunt triști, atunci și tu ești demoralizat.

Este important pentru tine să înțelegi și să faci diferența între emoțiile tale și ale celorlalte. Asta te va ajuta să nu te extenuezi și să îi ajuți pe ceilalți, în același timp.

5. Dacă ai ales cercul numărul 5 – legătura cu geomanția – un empatic geomantic, sau de mediu este unul care simte energia unui anumit spațiu.

Mediul unui loc îți poate instiga emoții de fericire, tristețe ca și alți empatici. Ca și un empatic de mediu, ești atras de istoria și geografia unui anumit loc.

Pentru tine, cel mai bun loc pentru a te reîncărca este să petreci timp în natură. Tăierea copacilor sau distrugerea mediului te afectează.

Încearcă să te alături unor proiecte de curățare a mediului. Ai nevoie de un mediu armonios, în care să fii înconjurat de oameni pacifiști.

6. Dacă ai ales cercul numărul 6 – legătura cu medicina – ești un empatic fizic, medical, așa că înțelegi energia celor din jur prin corp.

Cel mai probabil lucrezi în medicină, vindeci oameni și în ajuți ca medic, asistent medical sau prin alte metode.

Poți avea probleme cu absorbția simptomelor celor din jur, așa că trebuie să înveți să te protejezi mai bine.